Egy Szuper Rihannás Oldal
.:Menü:.
 
.:Bejelentkezés:.
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
.:Rihanna:.
 
.:Extrák:.
 
.:Design Rendelés:.
 
.:Interjúk:.
 
.:Klippek:.
 
.:Élő fellépések:.
 
.:Puzzle:.
 
.:Halgass Zenét:.
 
.:Hány Látogató Van Itt:.
látotagó olvassa a lapot.
 
.:Linkek:.

www.olsensandcat.gportal.hu
www.fantasytale.gportal.hu
www.lafeestar.gportal.hu
www.tokiohotelblog.gportal.hu
www.lovaim.gportal.hu 
www.nothanxblog.gportal.hu 
www.hilaryandhilary.gportal.hu
www.rainorshine.gportal.hu

Szabó Eszter Fan Site
www.lollipopok.gportal.hu


Ha szeretnéd, hogy a TE linked is ide kerüljön, akkor írj a vendégkönyvbe!
 

 
Véleményed a piercingről
[41-22] [21-2] [1-1]

2009.02.09. 17:26 Idézet

heloka

kriszta vok 14 eves...szerintem a piercing tok joo..:X:Xlegalabb is en szeretem..nekem van mar 3 honapja a koldokomben es semmi bajom nem volt...pusy..papa:*:*:*:*:*


2008.07.10. 09:12 Idézet

Szerintem szupi!!!(L)Nekem 2 éve van a hasamba és semmi mellékhatás---ugyhogy ne beszéljetek hülyeséggeket!!!!(L)mindenkinek ajánlom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


2008.03.09. 18:35 Idézet

Szerintem egy szép meg cuki!!      DE ha már tele van valaki akkor az már undórííító!!!!!   van egy imerősöm akinek egy van a köldökébe DE már nem akar többet és sztem ez igy JÓ!!!!!!

 

Bye: =>  Nóry*-*

 

 

 

 

 


2008.02.17. 12:30 Idézet
Szerintem nem rossz dolog!!

2008.01.08. 12:07 Idézet

Értelmetlen!!!!!!!!!


2007.12.05. 15:14 Idézet

Szerintem a piercing:

1.hülyeség

2.annak lehet hogy nem hülyeség, aki szándékosan allergiát akar, aki hülye fémdarabokat akar a mellébe, az orrába és más idétlen helyekre szurkálni

3.egyedül a köldökpiercing szép abból se hatalmas ezüst szar


2007.11.11. 20:43 Idézet

Fejből most így nemtudok, de próbálj meg rákeresni a Google-ben.


2007.10.27. 20:35 Idézet

nem tudtok valami jo piercinges oldalt?ha igen írjátok már le ide!!!

am jo az oldal!! Nekem semmi bajom nincs a piercingel tetszik másokon a tetko is de csak ha illik az emberhez , de én nem akarok piercinget én 12éves vok!!!!!


2007.09.09. 14:32 Idézet

Az osztálytársam nővére a Mariann még csak 13 éves és már van egy orr-és köldök pircingje.Nem tudom, hogy vagytok vele de sztem nem olyan rossz tulajdonság ha van az embernek.Énnekem ha lenne az orromban lenne mert az orrom igen érzékeny, hanek a köldökömben.de én nem szeretnék.

Puszy Zizyke baba

Zizy


2007.09.05. 19:27 Idézet

Sziasztok! Látom elég eltérőek a véleményeitek a piercingekről. Csak egy jó tanácsot szeretnék adni a magam tapasztalata alapján.  Nekem egy idő után a piercingem körül bepirosodott és felpuffadt és egy búb szerű lett rajta. Ha valakinek még szintén ien van akkor az a fertőtlenítő vagy krém allergiája miatt van, kideült hogy amikor lefertőtlenítem újra meg újra előjön azóta nem fertőtlenítem csak krémezem. Pusza Kittababa1992  Szerkesztő

Remélem tudtam ezzel valakinek segíteni.


2007.08.26. 21:02 Idézet

Te 11 éves!Nem az számít hogy milyen a külseje, hanem hogy miért szeretted meg és azért szeresd tovább!Ne azért szeresd mert nem tudod hogy van-e tetkója hanem azért amiért megszeretted!

A&K

Ui.:ez a nevem röviden vagyis a kereszt neveim!


2007.08.24. 15:18 Idézet

hEllo! 11 vok! És sztem a percing tök szar! hogy néz már ki az ember olyannal! "Jajj csak menő akarok lenni!" Akinek van arra lenézek ! És a tetkó is tök szar! ikor megtudtam h Rihanának van tetkója azóta nem is vok oda érte! Mást hittem róla ! Nah mindegy páá!


2007.08.24. 15:09 Idézet
Sztem hülyesség a Piercing v h írják! Mert ... nem tom megindokolni per pillanatben...de sztem hülyesség! FÁJ!

2007.08.12. 18:05 Idézet
Sziasztok! Vanda vagyok 11 éves, és akarok csináltatni köldök piercinget. Anyám először ugy indult hogy csak 18éves korom után aztán meg hogy 14 évesen. de most azzal jön hogy nem jó mert középiskolában/gimiben tesiórán kiszakadhat. Meghát picit félek hogy fájni fog stb. Kérlek írjatok a köldök piercingről! fontos lenne az email cimem adom meg mert ide nem nogyon szoktam látogatni. londonvanda@freemail.hu Pusssz

2007.08.07. 23:47 Idézet

Sziasztok:)

Lenne pár kérdésem:
Szóval én most akarok köldök piercinget csináltatni,de nem tudom,hogy utána mennyi ideig nem lehet napozni vele meg ilyenek. Valaki le tudná röviden írni,hogy mit lehet vele az elején és mit nem?

Előre is köszönöm:

Ildikó


Szia! Amég piros valahol a piercing körül addig ne napoztasd, az első héten nem szabad a köldöködnek vízhez érnie ( én beragasztottam fürdésekkor). De strandra csak akkor menj amikor teljesen begyógyult és nem fáj, mert a klóros víz megmarhatja... és begyulladhat tőle. De mindezt elvileg a piercernek is elkell mondania ha valamivel nem vagy még tisztában azt nyugodtan kérdezd meg a piercertől =)
Puszi:

Kittababa1992


2007.08.06. 18:45 Idézet
én szeretnék legalább 1-et!

2007.07.20. 11:15 Idézet
14 multam és most leszek 9.-es és még suli közben csináltattam köldök piercinget de titkoltam 5 héten keresztóé mert szóltak volna érte szal jah de kiráély lett és nem is fáj IMÁDOM!!ÉS MENŐŐ!!!!

2007.07.13. 14:36 Idézet

Hát nekem van a punámba 6 és amikor a pasimmal

duktunk akkor nagyon bejött neki  és mostmár annyit

dugunk hogy kb egy nap 4szer.!  És mostmár ő is

fog raktani így már annyit dukhatunk mit a ló!

Nagyon ajánlom mindenkinek! Kujatok jót!

 

 


2007.07.13. 14:30 Idézet

Hát én 10 éves vok és naon akarok

egyett mindenhova : Hasamba,orromba

nyelvemre,szemöldökömre,és még több helyre is!


2007.07.12. 21:49 Idézet

Hát nekem valakinak vagy a nyelvébe vagy az állban tetcik a pircing de be jön még a köldök pircing és a szemöldökös pircing

de utálom az orr pircinget


[41-22] [21-2] [1-1]

 
.:Látogatók:.
Indulás: 2006-11-02
 
.:Naptár és Óra:.

 
.:Írj Rihannának:.

Island Records 825 Eigtht Avenue New York, NY 10019

 
.:Galéria:.
 
.:Trend:.
 
.:WWW:.
 
.:DumaLáda:.
Tilos káromkodni és itt hirdetni!!!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
.:Névnapköszöntő:.

 
Design
Mi a véleményed az új design-ról?

Az eddigi legjobb!
Tetszik
Elmegy
Cseréld le!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
.:Játékok:.
 
.:Tini Csajoknak:.
 
Rihanna
Mióta rajongsz Rihannáért?

Végigkísérem a változások ellenére
Csak régen szerettem
Azóta szeretem amióta ilyen vad lett
Sosem rajogtam érte de meghallgatom
Nem szeretem Rihannát
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal