Egy Szuper Rihannás Oldal
.:Menü:.
 
.:Bejelentkezés:.
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
.:Rihanna:.
 
.:Extrák:.
 
.:Design Rendelés:.
 
.:Interjúk:.
 
.:Klippek:.
 
.:Élő fellépések:.
 
.:Puzzle:.
 
.:Halgass Zenét:.
 
.:Hány Látogató Van Itt:.
látotagó olvassa a lapot.
 
.:Linkek:.

www.olsensandcat.gportal.hu
www.fantasytale.gportal.hu
www.lafeestar.gportal.hu
www.tokiohotelblog.gportal.hu
www.lovaim.gportal.hu 
www.nothanxblog.gportal.hu 
www.hilaryandhilary.gportal.hu
www.rainorshine.gportal.hu

Szabó Eszter Fan Site
www.lollipopok.gportal.hu


Ha szeretnéd, hogy a TE linked is ide kerüljön, akkor írj a vendégkönyvbe!
 

 
Hogyan legyen tökéletes alakod

Vonzó változás villámgyorsan!

 

A  pulcsi jótékonyan eltakarja a fölös kilókat, de ha kivágott felsőkben akarsz feszíteni, akkor már most kezdj el tornázni. Néhány hónap, és az otthoni tornával csúcsformába kerülhetsz! Nyugi, az izzasztó helyzetben nem vagy egyedül, a sztárok is megdolgoznak a formás vonalaikért.

 

Csinos lábak

Ha most miniszoknyát kéne húzni, bátran megtennéd? Madonna lépcsőzéssel és biciklizéssel tartja magát fitten, hogy tökéletes lábai valóban csinosak maradjanak. "Csak a koncertek napján hagyom ki a tornázást, hisz akkor a tánc is megteszi. Egyébként mindennap legalább húsz percig lépcsőzöm vagy bringázok, attól függ, hogy milyen az idő! Ez a legjobb combgyakorlat!"

Így csináld: ha már régóta nem mozogtál, akkor ügyelj arra, hogy egy percig végezd a gyakorlatot, majd egy percig sétálj. Ha már jó erőben vagy, akkor legalább 5-10 percig megállás nélkül kocogj fel a lépcsősoron, majd vissza, és ezután jöhet egy kis pihenő. Egy-két hét múlva akár kettesével is szedheted a lépcsőket - és szaladj minél gyorsabban!

Feszes dekoltázs

A Bűbájos boszorkák legszebb boszija imádja a mélyen kivágott blúzokat - te is? Alyssa Milano kedvenc gyakorlata erősíti a mellizmokat, így késlelteti a mell idő előtti megereszkedését. "Egy idő után a bőröd veszít a feszességéből, és puhány leszel. Na, ez az, amit én nem engedhetek meg magamnak!" - nyilatkozta a bűbájos Alyssa.

Így csináld: fogj a kezedbe egy kisebb labdát (például teniszlabdát), és ötvenszer tiszta erőből nyomd össze úgy, hogy a könyököd vállmagasságban, a kézfejed pedig a mellkasod előtt legyen. Ha kész vagy az ötven összenyomással, lazítsd el a karod, majd ismételd meg a gyakorlatot kétszer. Napi pár perc és biztos sikered lesz a fiúknál!

Erős karok

Jennifer Garner tökéletes karjait az Alias sorozatnak köszönheti, amelyben titkosügynököt alakít. A szerep kedvéért kellett erősítenie, amit persze nem bánt meg. "Sokan megdicsérték az izmos karomat, ami meglepett, mert én eddig csak a combomon láttam a sok torna eredményét."

Így csináld: Jennifer mindennap tornázik, így nem csoda, hogy gyönyörű alakja van. Az ő gyakorlatához keress magadnak egy súlyt a szobádban. Lehet az két egyforma könyv vagy két félliteres ásványvíz. A tenyered nézzen a plafon felé, fogd meg a súlyt, és vízszintesen nyújtsd ki oldalra a karodat. Ezután emelgesd a karjaidat fel-le, három percig! Ismételd meg a három percet még kétszer, és nyugodtan felveheted az ujjatlan felsőket!

 

Lapos has
 
Ha imádod a haskidobós felsőket, akkor ez a gyakorlat számodra kötelező! Közben akár a tévét is nézheted, csupán egy székre van szükséged! Cameron Diaz is így edzi a hasizmát. "A konditeremben sajnálom az időt a hasazásra. Ezért ezt mindig otthon csinálom, s közben még tévézhetek is!"

Így csináld: ülj a szék szélére, de vigyázz, nehogy felboruljon! Ha megtaláltad az egyensúlyt, akkor kapaszkodj meg a szék szélében, és húzd fel a lábadat a mellkasodhoz. Eddig még könnyű, most jön a neheze: nyújtsd ki a lábad előre így, hogy az párhuzamos legyen a talajjal. Ismételd meg a lábfelhúzást legalább tízszer, majd pihenj egy kicsit. Akkor csinálod jól a gyakorlatot, ha érzed, hogy a hasizmod közben feszül.

Kerek popsi

Meglehet, hogy Jennifel Lopez hátsója némileg méretesebb a kelleténél, de meg kell hagyni: valóban formás! J.Lo imád esténként jégkrémet enni, ezért ha nem tornázna, cirka tíz kilóval többet nyomna. "Az edzésekből nem maradhat ki nálam a fenékizom. Sajnos először mindig oda hízom, bár az évek alatt már elfogadtam, hogy popó-princessnek hívnak!"

Így csináld: feküjd a hátadra, a kezedet húzd magad mellé, majd emeld meg a térded és vele együtt a popsidat is. A súlyodat így a comb- és fenékizom tartja. Ha felvetted ezt a pózt, akkor jöhet a feladat: a fenekedet engedd le, majd emeld fel újra! Viszonylag gyors tempóban legalább harminc emelést végezz, s csak utána tarts pár perc szünetet. Majd jöhet ebből még két sorozat!

Darázsderék

Számtalan gyakorlat létezik arra, hogy megszabaduljunk az úszóguminktól. Kelly Rowland, a Destiny's Child őzikeszemű, karcsú énekesnője egy igazán tuti módszert mutatott. "Ezzel az egyszerű gyakorlattal lazán el tudod távolítani a felesleget a derekadról. Azért is szeretem, mert utána úgy érzem, mintha egyensúlyba kerülnék önmagammal!"

Így csináld: a karodat kulcsold össze a mellkasod előtt, majd hajolj előre 90 fokban! Az egyik lábadat emeld meg úgy, hogy egy vonalban legyen a hátaddal - ahogy a képen látod. Két percig maradj ebben a helyzetben. Egy perc pihenés után legalább ötször ismételd meg a gyakorlatot!

 

 
.:Látogatók:.
Indulás: 2006-11-02
 
.:Naptár és Óra:.

 
.:Írj Rihannának:.

Island Records 825 Eigtht Avenue New York, NY 10019

 
.:Galéria:.
 
.:Trend:.
 
.:WWW:.
 
.:DumaLáda:.
Tilos káromkodni és itt hirdetni!!!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
.:Névnapköszöntő:.

 
Design
Mi a véleményed az új design-ról?

Az eddigi legjobb!
Tetszik
Elmegy
Cseréld le!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
.:Játékok:.
 
.:Tini Csajoknak:.
 
Rihanna
Mióta rajongsz Rihannáért?

Végigkísérem a változások ellenére
Csak régen szerettem
Azóta szeretem amióta ilyen vad lett
Sosem rajogtam érte de meghallgatom
Nem szeretem Rihannát
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal